Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Lefkada Villas by Omikron Selections este un complex de vile cu vedere panoramică la mare, la Insula Skorpios și la munții din jur. Proprietatea se află in pitoreasca asezare muntoasă Vafkeri din Lefkada.

Fiecare vilă este decorată in stil cald si primitor, cu piatră, lemn si marmură. Gardurile, parcarea, grădina si terasa de la piscină, oferă un plus de intimitate. Toate vilele au living, zonă de luat masa si de dormit, TV prin satelit, CD/DVD player si acces gratuit la internet WiFi. Majoritatea vilelor sunt prevăzute cu piscină privată.

Satul Nidri, cu portul, plaja si viata sa de noapte, se află la 8 km. Orasul Lefkada este la 19 km, iar celebrul oras Agios Nikitas și plaja sa, se găsesc la 14 km. La aproximativ 200 de metri de proprietate se află un restaurant care serveste preparate de casă din bucătăria internatională alături de un meniu traditional grecesc.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie