Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Pachetele de tratament includ pensiune completa bufet suedez si 3 proceduri / zi.Acestea se vand pentru 7 , 10,12 nopti.Sejur fix







OBLIGATORIU TRIMITERE DE LA MEDICUL DE FAMILIE SI CARDUL DE SANATATE ACTIV!



Situat la 1 km de centrul orasului Baile Herculane si de Raul Cerna, Hotelul Domogled ofera un restaurant si un centru spa. Oaspetii au la dispozitie acces gratuit la internet WiFi in zonele publice.
Camerele Hotelului Domogled ofera o zona de relaxare, TV cu ecran plat cu canale prin cablu si baie cu cada si articole de toaleta gratuite. Unele camere au balcon.
La hotel exista o receptie deschisa nonstop, o gradina cu facilitti de gratar, o zona comuna de lounge si o sala de jocuri. Oaspetii pot juca biliard, darts si tenis de masa, pot savura bauturi la bar sau inchiria o bicicleta pentru a explora zona inconjuratoare.
Valea Cernei, o zona unde se gasesc numeroase trasee de drumetii si cascade, incepe la 5 km. Raul Cerna, aflat la 1 km, este ideal pentru pescuit si pentru practicarea de diverse sporturi nautice. Gara din Bile Herculane este situata la 4 km

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie