Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Biscuit este situat in Cluj-Napoca si ofera camere cu decor cu tema turistica si acces gratuit la internet WiFi. Gradina Botanica din Cluj-Napoca se afla la 500 de metri, iar centrul orasului este la mai putin de 1,5 km.

Receptia hotelului are program non.stop. Proprietatea asigura parcare privata, iar cea mai apropiata statie de autobuz este la mai putin de 200 de metri.

Clasificat la categoria de 3 stele hotel Biscuit ofera cazare in 20 de camere decorate tematic, precum si multe servicii de trei stele. Fiecare camera este impregnata cu specificul unei zone a lumii iar unicitatea fiecarui colt al hotelului ofera posibilitatea oaspetilor, de a calatori in cele mai frumoase culturi de pe mapamond, in aceeasi atmosfera primitoare cu care va binedispune tanara noastra echipa.
Toate camerele hotelului Biscuit au aer conditionat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, mini frigider, baie cu dus, uscator de par si articole de toaleta gratuite..

Camera dubla - Suprafata camerei 20 mp - 1 pat dublu mare
Camera twin - Suprafata camerei 20 mp - 2 paturi de o persoana
Camera tripla - Suprafata camerei 23 mp - 1 canapea extensibila si 1 pat dublu mare
Suita standard cu 1 dormitor - Suprafata camerei 28 mp - dormitor cu 1 pat dublu mare si living cu 1 canapea extensibila.
Suita deluxe cu 1 dormitor - Suprafata camerei 30 mp - dormitor cu 1 pat dublu mare si living cu 1 canapea extensibila.

Micul dejun este disponibil in fiecare dimineata in sala de mese sau poate fi livrat in camere, la cerere.

Incepeti-va dimineata cu un mic dejun personalizat, pregatit in bucataria deschisa.

Puteti gasi restaurante si un supermarket la mai putin de 5 minute de mers pe jos. Aeroportul International din Cluj-Napoca este la 9 km, iar transferurile de la/la acest aeroport sunt disponibile la un cost suplimentar.

Accesul animalelor de companie de talie mica este permis - se pot percepe taxe

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie