Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ASTOR GARDEN


Descriere

***
Hotelul Astor Garden este situat in statiunea Sf. Constantin si Elena, la 50 m de plaja.
Facilitati
Construit in 2018, 5 etaje, 4 lifturi, 225 camere, gradina proprie. Receptie, carduri de credit acceptate, seifuri in camera (gratuit), AC, Wi-Fi in zonele comune si in camere, restaurant principal, restaurant a la carte, lobby bar, snack bar, snack bar pe plaja, centru de wellness, piscina interioara (apa termala, sectiunea pentru copii in piscina interioara) si piscina exterioara (fara incalzire a apei), fitness, tenis de masa, biliard, air-hochei, minifotbal, animatie, room service, inchiriere -a-car, magazine, fier de calcat (gratuit), spalatorie, ajutor medical, sala de conferinte (2 sali, ecran,
flipchart, proiector multimedia).
Cazare:
Check-in: dupa ora 15:00.
Check-out: pana la 11:00 a.m.
DBL standard park/pool view rooms: aprox. 25 mp. (max 2+1), doua paturi obisnuite, pat suplimentar (fotoliu extensibil).
Camere NOI:
DBL deluxe sea view rooms: e: - aprox. 25 mp. (2+1), doua paturi obisnuite, pat suplimentar (fotoliu extensibil). Vedere centrala panoramica la mare de la ultimul etaj. Prioritate check-in devreme (de la ora 13:00)/check-out tarziu (13:00). O sticla de vin spumant si un compliment dulce. Turn down service. Serviciu personal - asistent personal. Mic dejun gratuit la pat (la cerere). Saltele special selectate pentru un confort sporit in timpul somnului. TV modern de 43 inch, Wi-Fi gratuit. Conexiune telefonica directa. Seif personal, aparat de cafea, aer conditionat individual, uscator de par, minibar, cada si dus, produse cosmetice si articole de toaleta de lux, oglinda cosmetica pentru baie, halate de baie si papuci, reglaj luminozitate, zona de lucru confortabila, terasa cu masa si 2 scaune.
*Oaspetii cazati intr-o Camera Deluxe pot lua masa in restaurantul principal sau restaurantul Montys cu un meniu la alegere pe tot parcursul sederii lor (meniul inclusiv Montys nu include bauturi).
In camere: AC (central/individual), TV (local/sat), telefon, mini-frigider /cu plata toate in mini-frigider/, seif - gratuit, Wi-Fi - gratuit, balcon cu mobila, mocheta.
Baie aprox. 6 mp: cada, dus (cabina de dus), uscator de par, telefon in baie, halate de baie si papuci.
*Hotelul dispune de camere cu usi comunicante, la 2-3 etaje, numar limitat, la cerere, fara vedere la mare.
* 2 camere potrivite pentru persoane cu dizabilitati (la cerere)
Copii: Piscina separata pentru copii in aer liber, club pentru copii de la 4 la 12 ani / de 6 ori pe saptamana, o jumatate de zi/, patuturi pentru copii (gratuit, la cerere) si scaune inalte in restaurante.
Sport si divertisment
Gratuit:
piscina exterioara si interioara (terma), sezlonguri si umbrele de soare pe plaja si langa piscina, sauna, baie de aburi, fitness, program de divertisment pentru adulti si copii, tenis de masa, biliard, air-hochei, minifotbal, Wi-Fi gratuit. Fi in zone publice si camere de oaspeti.
Taxa suplimentara: restaurant a la carte Monty (lobby floor), masaje, spalatorie, coafor, bauturi in sortimentul de meniu de la bar, ajutor medical etc.
Animalele de companie nu sunt permise.
Parcare - gratuita, nepazita, limitata.
Gratuit pe plaja: 2 sezlonguri + 1 umbrela/ camera (in limita disponibilitatii)

Va rugam sa retineti ca hotelul Astor Garden NU ofera acces automat la serviciile si zonele de apa ale AquaHouse Thermal & Beach. Cele doua complexe sunt diferite, cu management diferit. In hotel exista propria sa zona SPA & Wellness pentru relaxare si tratamente.
https://en.astorgardenhotel.com/
https://en.aquahouse.bg/the-complex


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie