Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CROWN FORT CLUB


Descriere

Complexul Grand Resort combina cele trei complexe Crown, Imperial si Sea Fort si ambele complexe de pe prima linie a coastei St. Vlas, la 500 m distanta de plaja: Marina View Beach si Panorama Fort Beach. Este situat intre statiunile Sf. Vlas si Elenite, nu departe de Sunny Beach. Complexul se intinde pe o suprafata de 11 hectare din care 4 hectare sunt zone verzi (peluze, tufisuri si paturi de flori), de asemenea 4 hectare - terenuri de sport, piscine, locuri de joaca. Prezenta liniei de autobuz asigura acces rapid la statiunile Elenite, St. Vlas si Sunny Beach.
Facilitati
Cladirile principale - 20, 5 etaje, lift, 500 camere.
Birou de receptie, aer conditionat in zonele comune ale hotelului, 3 restaurante, 10 piscine, Wi-Fi in partile comune ale complexului (gratuit), spalatorie si calcatorie, magazine, centru SPA (hammam, sauna), coafor si manichiura/pedichiura, fitness, terenuri de tenis terenuri sportive, schimb valutar, centru medical, biblioteca, centru de divertisment pentru copii, inchiriere de biciclete, jocuri electronice, plati cu cardul de credit. Nu exista camere potrivite pentru persoane cu dizabilitati.
Cazare
Ora de check-in: 14:00 p.m. Ora de check-out: 12:00 a.m.
Studio aprox. 45 mp, (max.2 + 0), pat matrimonial, nu exista posibilitate de pat suplimentar.
Apartament cu un dormitor aprox. 75 mp, (max 2ad + 2ch), pat dublu, pat suplimentar - 1 canapea plianta.
Apartament cu doua dormitoare aprox. 100 mp, (max 4ad + 2ch), o camera - un pat dublu, a doua camera - doua paturi de o persoana, un living - 1 canapea plianta.
Toate unitatile sunt compuse din: TV SAT, aer conditionat individual, un balcon cu masa si scaune si uscator, seif (gratuit), Wi-Fi (gratuit), pardoseala semi-laminata, o baie cu o cabina de dus, uscator de par si prosoape. Masa de calcat si fier de calcat. Cutie de bucatarie: cuptor cu microunde, vase si ustensile pentru mancare, ceainic electric, plita electrica - arzatoare si cuptor, extractor, frigider.
Copii Patut pentru copii (plata 2 euro/zi), scaune inalte (plata 2 euro/zi), piscine pentru copii cu facilitati acvatice, locuri de joaca si atractii, centru de divertisment pentru copii.
Sport si divertisment:
Gratuit:
piscine exterioare, sezlonguri langa piscina, zona de fitness, tenis de masa.
Cu plata: servicii medicale, salon de infrumusetare: coafor, (manichiura/pedichiura), centru SPA: masaje, hamam, sauna, magazine, servicii de spalatorie si calcatorie, teren de tenis.
Animalele de companie nu sunt permise.
Parcare - locuri de parcare nepazite, limitate.
Nota :
Turistii trebuie sa plateasca un depozit de 50 EUR per camera la check-in. (Turistii pot face depozitul in EUR sau pot oferi un card de credit drept garantie). Depozitul trebuie platit la check-in si va fi returnat la check-out, cu conditia ca nicio proprietate a hotelului sa nu fie deteriorata sau lipsa.
In cazul in care exista daune sau obiecte lipsa, valoarea va fi dedusa din suma depozitului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.